Zorghuisvesting
Zorghuisvesting
Zorghuisvesting
Onderwijshuisvesting
Zorghuisvesting
Zorghuisvesting
Zorghuisvesting
Zorghuisvesting
Chemische Industrie
Zorghuisvesting
Zorghuisvesting
Onderwijshuisvesting
Zorghuisvesting
Zorghuisvesting
Zorghotel
Zorghuisvesting
Onderwijshuisvesting
Gezondheidscentrum
Onderwijshuisvesting
Zorghuisvesting
Zorghuisvesting
Actueel
Inrichting HU Gezondheidszorg, Life Science en Chemistry

De Heidelberglaan op de Uithof is het nieuwe onderkomen van de Faculteit Gezondheidszorg en het Institute for Life Science & Chemistry van de Hogeschool Utrecht. Het resultaat mag er zijn.

Huurovereenkomst nieuwbouw gezondheidscentrum getekend

In juli zijn de handtekeningen gezet voor de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum Venserpolder in Amsterdam. Medio september gaat de eerste paal de grond in. Triatact maakt het inpandige ontwerp en begeleidt de Gazo bij de uitvoering.

Intentieovereenkomsten getekend voor de nieuwbouw van een Gezondheidscentrum

 

Voor de ontwikkeling van een nieuw gezondheidscentrum in Zuid-Holland zijn de eerste handtekeningen onder de intentieovereenkomst gezet en wordt de eerste hand gelegd aan het programma en het ontwerp.

Marktstudie en Intentieovereenkomsten Gezondheidscentrum

Voor de invulling van een nieuwe Maatschappelijke Plint in Zuid-Holland heeft Triatact een marktstudie uitgevoerd en op basis daarvan een passend zorgconcept bedacht voor de locatie. Momenteel zijn de gesprekken met de beoogde gebruikers in volle gang.

Project uitgelicht
 

Hogeschool Utrecht

 

De Heidelberglaan op de Uithof in Utrecht is de nieuwe locatie van de faculteit Gezondheidszorg (FG) en Institute for Life Science en Chemitry (ILC) van de Hogeschool Utrecht. Hiervoor is een bestaand  gebouw van ca. 19.000m² duurzaam gerenoveerd.

 

Triatact heeft het Definitief Ontwerp (DO) gemaakt van alle onderwijsspecifieke praktijklokalen van zowel de faculteit Gezondheidszorg (FG) als de ILC.

Gezondheidscentrum Venserpolder

 

Gezondheidscentrum Venserpolder, onderdeel van Stichting Gazo, krijgt in 2016 een nieuw onderkomen. Het centrum wordt gerealiseerd in nieuw te bouwen pand waar ook een school voor speciaal onderwijs wordt gevestigd. 

 

Triatact heeft de Stichting Gazo vanaf de eerste huisvestingswens bijgestaan. Zo hebben we onder meer de ontwikkelaar gezocht, het PvE en het inpandige ontwerp gemaakt en begeleiden we de gebruikers bij de keuzes die gemaakt moeten worden tijdens het bouwproces. 

Locatiestudie Maatschappelijke plint

 

In Zuid Holland wordt als onderdeel van een nieuw te bouwen woonwijk een appartementencomplex met maatschappelijke plint ontwikkeld. Zowel de ontwikkelaar als de gemeente hebben de intentie om in deze plint een zorgfunctie te realiseren.

 

Triatact is benaderd om invulling te geven aan deze zorgfunctie. Met behulp van een marktstudie is voor deze locatie een passend concept bedacht en zijn de beoogde partijen benaderd. 

Momenteel zijn de gesprekken gaande die moeten leiden tot het uiteindelijk tekenen van de intentieovereenkomsten. 

Onze referenties
Show More

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.