Conceptontwikkeling

Triatact stimuleert het terug brengen van de menselijke maat in de Nederlandse gezondheidszorg. Dit houdt in dat we graag meer geborgenheid zien in de beleving van zorg en dat we van mening zijn dat de zorg bovendien beter bereikbaar moet worden. Zowel de organisatie van zorg, als de locaties en gebouwen waar zorg geleverd wordt, kunnen hier een bijdrage aan leveren.

 

Om deze visie ook gestalte te geven, initiëren wij op diverse locaties in Nederland innovatieve (huisvestings)concepten op het gebied van zorg. Het gaat dan om bijvoorbeeld gezondheidscentra, zelfstandige behandelcentra/privéklinieken, zorghotels en zorgboulevards. Of om een combinatie van deze vormen. Wij proberen hier aansluiting te vinden bij zorgorganisaties, gemeenten en projectontwikkelaars zodat het concept in gezamenlijkheid vormgegeven kan worden.

 

Daarnaast werken wij ook in opdracht aan ideeën. Gemeentelijke beleidsmakers zijn met ons in gesprek over de toekomst van de zorg in hun gemeente. Projectontwikkelaars benutten onze kennis om een zorginvulling te geven aan de projectlocatie. Ziekenhuisbestuurders werken met ons aan een strategie om de zorg geografisch beter te spreiden en zo de klantengroep veilig te stellen of uit te breiden. Triatact biedt hen kennis van de zorgmarkt.

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.