Conceptontwikkeling maatschappelijk vastgoed

Invulling van maatschappelijk vastgoed kan een hele zoektocht zijn. Vaak maakt de maatschappelijke functie onderdeel uit van een groter (woon)project. Het is de uitdaging voor de projectontwikkelaar en de gemeente om deze functie zo goed en effecient mogelijk in te vullen.

Een mogelijke maatschappelijke bestemming kan een zorgfunctie zijn. Maar ook hier zitten veel knelpunten en uitdagingen. Immers indien een zorgfunctie beoogd wordt zal ook gekeken moeten worden naar de synergie tussen de zorgverleners, maar ook mogelijke concurrende of belemmerende aspecten tussen zorgverleners onderling spelen een rol.

 

Triatact heeft de specialistische kennis om invulling te geven aan een zorgfunctie op een locatie of in een bepaalde wijk of bepaald gebied. Aan de hand van een marktanalyse onderzoeken we de mogelijkheid om een zorgfunctie te realiseren en beschrijven we aan welke voorwaarden, zoals deelnemers en omvang, deze functie zal moeten voldoen. Ook kan Triatact de intentieovereenkomsten met beoogde partijen coördineren en in de vervolgfase de wensen en eisen verzamelen in het PvE en deze vertalen naar het ontwerp en de uitvoering begeleiden. Kortom, één aanspreekpunt van A tot Z.

Diensten

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.