Triatact adviseert en begeleidt bij huisvestingsvraagstukken in de gezondheidszorg, het onderwijs en laboratorium omgevingen.

De oorsprong van de adviseurs van Triatact ligt in de zorg. Door de jarenlange kennis in de primaire zorg en (medische) ondersteunende dienstverlening zijn wij goed op de hoogte van de (logistieke) zorgprocessen, huisvestings-behoeften en de laatste trends en ontwikkelingen. Onze kennis van de zorg, (medische) ondersteunende dienstverlening, huisvesting én bouwprocessen kunnen wij goed vertalen naar een nieuwe en passende huisvesting.

 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Maandag 29 januari 2018 hebben Triatact, ontwikkelaar Cortese en verschillende zorgverleners de intentieverklaring getekend om een nieuw gezondheidscentrum in de wijk Nieuw-Rhijngeest in Oegstgeest op te richten. In het nieuw te bouwen centrum komt een breed scala aan zorgdisciplines.

Gezondheidscentrum Nieuw Rhijngeest Oegstgeest

In januari 2018 is de nieuwe Spoedeisende Hulp (SEH) van HMC Westeinde geopend. De vernieuwde SEH heeft naast nieuwe behandelkamers ook een verrijdbare CT-scan gekregen. Daarnaast is de huisartsenpost geïntegreerd in de SEH, waardoor betere samenwerking met de eerstelijn mogelijk is. Triatact heeft zich namens de aannemer bezig gehouden met het ontwerp van de medisch specialistische ruimtes en fungeerde tijdens de verbouwing als intermediair tussen de gebruikers en het bouwteam.

Ver-nieuwbouw SEH 

Triatact is met samenwerkingspartners ABC Nova en Workwire een van de drie geselecteerde combinaties die de komende jaren als vaste partner voor projectmanagement & consultancy opdrachten binnen de nieuwe alliantie van het AMC/VUmc zal uitvoeren.

Triatact geselecteerd als vaste partner project-management AMC/VUmc

In het Leidse Houtkwartier is de bouw gestart van gezondheidscentrum Leiden-Dieperhout. Smit's Bouwbedrijf (SBB) ontwikkelt hier 48 eengezins-woningen, 12 appartementen en een gezondheidscentrum. Triatact maakte het inpandige ontwerp en begeleidt de ontwikkeling van het gezondheidscentrum.

Start bouw gezondheids-centrum Leiden

ACTUEEL

PROJECTEN IN BEELD

Gezondheidscentrum Dieperhout

Gezondheidscentrum Dieperhout

In het Leidse Houtkwartier ontwikkelt Smit's Bouwbedrijf 48 eengezinswoningen, 12 appartementen en een nieuw gezondheidscentrum. De realisatie van het nieuwe gezondheidscentrum wordt door Triatact begeleidt.

Gezondheidscentrum Waddinxveen

Gezondheidscentrum Waddinxveen

In Waddinxveen wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Park Triangel. De ontwikkeling van een nieuwe wijk heeft doorgaans tot gevolg dat ook de (zorg)voorzieningen in de (groeiende) wijk op orde moeten zijn. Triatact heeft de mogelijkheid en wenselijkheid om zorgfuncties in de wijk te realiseren onderzocht en begeleidt nu het tot stand komen van een nieuw te realiseren eerstelijns gezondheidscentrum.

Onderzoek gezondheidscentrum

Onderzoek gezondheidscentrum

Triatact is gevraagd om onderzoek te doen naar en invulling te geven aan de realisatie van eerstelijns zorgfuncties in de nieuwe wijk Oegstgeest aan de Rijn. Na de positieve uitkomst zijn inmiddels de intenties getekend met de ontwikkelaar en verschillende zorgverleners. Naar verwachting zal het nieuwe pand begin 2020 haar deuren openen.

Gezondheidscentrum Amsterdam

Gezondheidscentrum Amsterdam

Gezondheidscentrum Venserpolder, onderdeel van Stichting Gazo, heeft in 2017 haar nieuwe onderkomen betrokken. Het eerstelijns gezondheidscentrum is gerealiseerd in een nieuw gebouw waar ook een school voor speciaal onderwijs is gevestigd. Triatact heeft de organisatie tijdens de gehele bouwproces begeleidt. Zo maakte wij het PvE, budgetraming en het inpandige ontwerp. Tijdens het gehele bouwproces hebben wij de organisatie en gebruikers begeleid.

Ontwerp Life Science & Chemistry

Ontwerp Life Science & Chemistry

Voor de nieuwbouw van het Institute Life Science en Chemistry van de Hogeschool Utrecht heeft Triatact het Definitief Ontwerp gemaakt van de praktijklokalen.

Gezondheidscentrum Waterrijk

Gezondheidscentrum Waterrijk

In Boskoop wordt als onderdeel van een nieuw te bouwen woonwijk een appartementencomplex met maatschappelijke plint ontwikkeld. Zowel de ontwikkelaar als de gemeente hebben de intentie om in deze plint een zorgfunctie te realiseren. Triatact is benaderd om invulling te geven aan deze zorgfunctie.

Ontwerp HU faculteit Gezondheidszorg

Ontwerp HU faculteit Gezondheidszorg

Voor de nieuwbouw van de faculteit Gezondheidszorg (verpleegkunde en fysiotherapie) van de Hogeschool Utrecht heeft Triatact het inpandige ontwerp gemaakt van de onderwijsspecifieke praktijklokalen.

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.