Privacy statement

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

Triatact kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Triatact, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Triatact verstrekt.

 

VERWERKING PERSOONSGEGEVENS

Triatact kan de persoonsgegevens verwerken die u via het contactformulier op de website of via het emailadres van Triatact bij ons achterlaat. Dit betreffen enkel de gegevens die u aan ons verstrekt, zoals uw opgegeven naam, e-mailadres, het onderwerp en het opgestelde bericht. De gegevens die u aan ons verzend komen bij ons per email binnen en worden opgeslagen op de beveiligde servers van een betrouwbare en gecertificeerde derde partij waar Triatact haar diensten heeft gehost. Triatact zal de gegevens die u bij ons achterlaat alleen gebruiken om in contact met u te komen naar aanleiding van uw verzoek tot contact. Deze gegevens kunnen niet door andere partijen worden ingezien en zullen niet aan derden worden verspreid.

 

GOOGLE ANALYTICS

Triatact maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Triatact te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Triatact heeft hier geen invloed op. Triatact heeft Google geen toestemming gegeven om via de website van Triatact verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens die u aan ons heeft verzonden in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@triatact.nl. Triatact zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

 

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.