Triatact adviseert en begeleidt bij huisvestings- en facilitaire vraagstukken in de gezondheidszorg, het onderwijs en laboratorium omgevingen.
Actueel
Intentieovereenkomst
Gezondheidscentrum Nieuw-Rhijngeest Oegstgeest 

Maandag 29 januari 2018 hebben de ontwikkelaar Cortese samen met Triatact en verschillende zorgverleners de intentieverklaring getekend om een nieuw gezondheidscentrum in de wijk Nieuw-Rhijngeest in Oegstgeest op te richten. In het nieuw te bouwen centrum komt een breed scala aan zorgdisciplines.

Triatact geselecteerd voor projectmanagement & consultancy AMC/VUmc

Triatact is met samenwerkingspartners ABC Nova en Workwire een van de drie geselecteerde combinaties die de komende jaren als vaste partner voor projectmanagement & consultancy opdrachten binnen de nieuwe alliantie van het AMC/VUmc zal uitvoeren.

Verbouw en nieuwbouw SEH

In januari 2018 is de nieuwe Spoedeisende Hulp (SEH) van HMC Westeinde geopend. De vernieuwde SEH heeft naast nieuwe behandelkamers ook een verrijdbare CT-scan gekregen. Daarnaast is de huisartsenpost geïntegreerd in de SEH, waardoor betere samenwerking met de eerstelijn mogelijk is. Triatact heeft zich namens de aannemer bezig gehouden met het ontwerp van de medisch specialistische ruimtes en fungeerde tijdens de verbouwing als intermediair tussen de gebruikers en het bouwteam.

Start bouw gezondheidscentrum Leiden-Dieperhout

In het Leidse Houtkwartier is de bouw gestart van gezondheidscentrum Leiden-Dieperhout. Smit's Bouwbedrijf (SBB) ontwikkelt hier 48 eengezins-woningen, 12 appartementen en een gezondheidscentrum. Triatact begeleidt de ontwikkeling van het gezondheidscentrum.

De oorsprong van de adviseurs van Triatact ligt in de zorg. Door de jarenlange kennis in de primaire zorg en (medische) ondersteunende dienstverlening zijn wij goed op de hoogte van de (logistieke) zorgprocessen, huisvestings-behoeften en de laatste trends en ontwikkelingen. Onze kennis van de zorg, (medische) ondersteunende dienstverlening, huisvesting én bouwprocessen kunnen wij goed vertalen naar een nieuwe en passende huisvesting.

 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 
Uitgelicht
 

Hospice Amsterdam Zuidoost

Triatact ondersteunt de realisatie van een nieuw hospice in Amsterdam Zuidoost. Hospice Amsterdam Zuidoost wil steun bieden aan mensen in hun laatste levensfase en aan hun naasten. Dit doen zij vanuit een kleinschalige voorziening met een warme en huiselijke uitstraling waar men zichzelf kan zijn en samen met de naasten in vrijheid invulling kan geven aan de wensen en behoeften.

Projectmanagement & Consultancy AMC/VUmc

Het AMC heeft in september 2017 met drie partijen een raamovereenkomst projectmanagement & consultancy afgesloten. Triatact is -onder aanvoering van ABC Nova en samen met Workwire- een van de drie geselecteerde consortia. 

Het AMC staat in verband met de alliantie met het VUmc voor grootschalige aanpassingen van zijn gebouwen en infrastructuur. De geselecteerde partijen zullen een deel van deze werkzaamheden gaan uitvoeren. Het gaat daarbij om zowel grootschalige projecten als specialistische kennisvraagstukken voor zowel de locaties AMC als het VUmc.

Gezondheidscentrum De Triangel

In Waddinxveen wordt de komende jaren een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Park Triangel. De ontwikkeling van een nieuwe wijk heeft doorgaans tot gevolg dat ook de (zorg)voorzieningen in de (groeiende) wijk op orde moeten zijn. 

Triatact heeft de mogelijkheid en wenselijkheid om zorgfuncties in de wijk te realiseren onderzocht en begeleidt nu het tot stand komen van een nieuw te realiseren eerstelijns gezondheidscentrum.

Gezondheidscentrum Rhijngeest - Oegstgeest

Triatact is gevraagd om onderzoek te doen naar en invulling te geven aan de realisatie van eerstelijns zorgfuncties in de nieuwe wijk Oegstgeest aan de Rijn. Na de positieve uitkomst zijn inmiddels de intenties getekend met de ontwikkelaar en verschillende zorgverleners. Naar verwachting zal het nieuwe pand begin 2020 haar deuren openen. 

Please reload

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.