Actueel

Inrichting Hogeschool Utrecht Gezondheidszorg en Life Science & Chemistry

Augustus 2015

 

De verhuizing is in volle gang. Eind augustus wordt de Heidelberglaan in Utrecht de nieuwe locatie van de faculteiten Gezondheidszorg (FG) en Institute for Life Science en Chemitry (ILC) van de Hogeschool Utrecht. Triatact maakte het Definitief Ontwerp (DO) van alle onderwijsspecifieke praktijklokalen van zowel de faculteit Gezondheidszorg (FG) als de ILC.

Intentieovereenkomsten getekend voor de nieuwbouw van een Gezondheidscentrum

Augustus 2015

 

Voor de ontwikkeling van een nieuw gezondheidscentrum in Zuid-Holland zijn de eerste handtekeningen onder de intentieovereenkomst gezet. Triatact begeleidt dit proces. Nu kan de start worden gemaakt met het Programma van Eisen en het Ontwerp

Marktstudie en Intentieovereenkomsten Gezondheidscentrum

juli 2015

 

In Zuid Holland wordt als onderdeel van een nieuw te bouwen woonwijk een appartementencomplex met maatschappelijke plint ontwikkeld. Triatact is benaderd om een passende invulling te geven aan deze plint, bij voorkeur met een zorgfunctie. Na het uitvoeren van een marktstudie is voor deze locatie een haalbaar zorgconcept bedacht. Momenteel zijn de gesprekken gaande die moeten leiden tot het uiteindelijk tekenen van de intentieovereenkomsten. 

Huurovereenkomst nieuwbouw gezondheidscentrum getekend

Juli 2015

 

In juli zijn de handtekeningen gezet voor de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum Venserpolder in Amsterdam. Medio september gaat de eerste paal de grond in. Triatact maakt het inpandige ontwerp en begeleidt de Gazo bij de uitvoering.

Bouw Hogeschool Utrecht fac. Gezondheidszorg en Life Science in volle gang

Januari 2015

 

De bouw van de nieuwe locatie van de factulteit Gezondheidszorg en Life Science en Chemistry op de Uithof in Utrecht is momenteel in volle gang. Triatact heeft voor de nieuwbouw het definitieve inpandige ontwerp gemaakt van alle specifieke praktijklokalen. Naast het ontwerp begeleidt Triatact de gebruikers tijdens de bouw bij de aankoop van specifiek meubilair, de inrichting en de verhuizing van de specifieke praktijklokalen. 

Ingebruikname Gezondheidscentrum Holendrecht
September 2014

 

Gezondheidscentrum Holendrecht, onderdeel van Stichting Gazo, heeft deze zomer haar nieuwe onderkomen in Amsterdam Zuidoost betrokken. Het centrum is gerealiseerd in een bestaand seniorencomplex in Amsterdam. In de oude situatie was het gezondheidscentrum verdeeld over twee locaties in de nabije omgeving. Op de nieuwe locatie zijn alle disciplines op één locatie te vinden. 

Definitief Ontwerp HU faculteit Gezondheidszorg en Chemistry afgerond
Juli 2014

 

In 2015 wordt aan de Heidelberglaan in Utrecht de nieuwe locatie van de faculteiten Gezondheidszorg (FG) en Institute for Life Science en Chemitry (ILC) van de Hogeschool Utrecht geopend. Hiervoor wordt een bestaand gebouw van ca. 19.000m² duurzaam gerenoveerd. Triatact heeft het Definitief Ontwerp gemaakt van alle onderwijsspecifieke praktijklokalen van zowel de faculteit Gezondheidszorg (FG) als de ILC.

 

Ingebruikname Gezondheidscentrum Wassenaar
Januari 2014

 

Het nieuwe gezondheidscentrum in Wassenaar heeft in de maand december, rond de feestdagen, haar deuren geopend. Er is voor ingebruikname nog hard gewerkt om de laatste puntjes op de i te zetten. Het resultaat mag er zijn. Het is een modern en ‘elderly friendly’ gebouw geworden wat onderdak biedt aan huisartsen, fysio- en ergotherapeuten, logopedisten, een tandarts en een mondhygiëniste, eerstelijns-psychologen, specialistische verpleegkundigen en een apotheek. Daarnaast houden diverse specialismen van het Bronovoziekenhuis hier spreekuur. 

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.