Triatact

Triatact adviseert en begeleidt bij huisvestings- en facilitaire vraagstukken in de gezondheidszorg, het onderwijs en research & development omgevingen.

 

Denk- en daadkracht bij de vernieuwing van huisvesting en de facilitaire organisatie is wat Triatact toevoegt. Samen met u werken we aan een visie op huisvesting en vastgoed en ondersteunen we bij de ontwikkeling van nieuwe huisvestingsvormen. Zo leiden we bouwprojecten of adviseren we over de herstructurering van de facilitaire organisatie. Ons advies is zowel op strategisch als tactisch niveau. 

 

De oorsprong van de adviseurs van Triatact ligt in de gezondheidszorg. Door jarenlange kennis en ervaring in de sector hebben wij inzicht in de complexe wereld van zorgorganisaties, zorgontwikkelingen en spreken en verstaan we de taal van de zorgorganisatie. Dit maakt ons goed geëquipeerd om samen met zorgorganisaties of gemeenten vorm te geven aan zorgvoorzieningen in een bepaald gebied en veranderingsprocessen te leiden.

 

In al onze activiteiten hebben wij een pragmatische aanpak. Ook hechten we aan ruime partcipatie van alle betrokken partijen. Projecten worden van A tot Z begeleid door één en hetzelfde team. Hierbij staat integraal, transparant en pro-actief werken voorop. De laatste jaren heeft Triatact haar dienstverlening uitgebreid naar het onderwijs en research & development omgevingen waar onze werkwijze ook goed toepasbaar is. 

 

Tot onze opdrachtgevers behoren zorg-, onderwijs-, en R&D organisaties, maar ook gemeenten, projectontwikkelaars en beleggers.

Show More

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.