Ziekenhuistenders

Advies tender interne verbouwing algemeen ziekenhuis

De adviseurs van Triatact hebben hun kennisen en expertise ingezet om samen met een consortium de uitgeschreven tender ten behoeve van interne bouwplannen van een algemeen ziekenhuis kwalitatief te verbeteren en te optimaliseren. Het ingediende voorstel voorziet in een optimalisering van het ruimtegebruik en bouwstromen en een aanzienlijke inkorting van de planning, hetgeen ook resulteert in een kostenreductie en minder overlast op de werkvloer.

Triatact wordt door bouwende partijen regelmatig gevraagd ondersteuning te verlenen aan tenders van ver-/nieuwbouw van ziekenhuizen.

De ondersteuning bestaat uit het inbrengen van kennis van de diverse logistieke processen die in de ziekenhuizen plaats vinden zoals van de zorg en het facilitaire bedrijf. Accenten liggen veelal op het medisch inhoudelijke- en het daarbij behorende logistieke- en bouwkundige proces met de daarbij gestelde randvoorwaarden.

Doordat Triatact de kennis heeft van de hierboven genoemde processen en de “taal” spreekt en verstaat van de opdrachtgever, zijn wij goed in staat om samen met de bouwende partijen een realistisch Plan van Aanpak te maken.

Kenmerken van ons Plan van Aanpak is het bouwproces te benaderen vanuit de zorg. Zo zijn wij in staat om het bouwproces rondom de primaire processen heen te plannen, zodat het primaire zorgproces zoveel als mogelijk ongehinderd kan blijven functioneren. Uitkomsten van deze benadering leidt veelal tot een optimalisatie van het schuifplan, verkorting van de bouwtijd, minder overlast en een kostenreductie. Daarnaast worden veel accenten gelegd op risicoanalyses en de communicatiestructuren.

Referentieprojecten
Diensten

Tender vernieuwbouw ziekenhuis

Triatact heeft bij de tender voor de vernieuwbouw van een algemeen ziekenhuis haar kennis en expertise voor het inschrijvende consortium ingebracht. Onder meer heeft Triatact haar met haar specialistische kennis van zorgprocessen een optimalisatie van het ontwerp voor het OK-complex, ondersteunende functies en de SEH bewerkstelligd en ook de fasering verder aangescherpt, waardoor een kortere doorlooptijd (en kostenreductie) ontstond. 

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.