Zorgonderwijs

Om de kwaliteit van het zorgonderwijs op niveau te houden is het belangrijk dat aankomende zorgprofessionals in een veilige en vertrouwde omgeving met voldoende toezichtsmogelijkheden zorghandelingen kunnen oefenen en groepsmatig theoriestof 'aan het bed' kunnen krijgen alvorens ze het veld in worden gestuurd. Dit gebeurd in zgn. skillslabs. 

Skillslabs zijn oefenomgevingen waar studenten in een nagebootste praktijkomgeving echte beroepsvaardigheden leren en ervaring opdoen. De skillslabs moeten zoveel als mogelijk aansluiten bij de actuele (en toekomstige) praktijkomgeving. 

 

Triatact neemt de praktijkonderwijzers tijdens het nieuw- of verbouwproces bij de hand om gezamelijk de skillslabs vorm te geven en de onderwijsspecifieke wensen mee te nemen in het ontwerp. Wij maken het Programma van Eisen, het ontwerp en bewaken het budget. Ook organiseren we de architecten- en aannemerselectie, benaderen leveranciers en coördineren de bouwvoorbereiding, -uitvoering en inhuizing. Hierdoor heeft u als organisatie tijdens het totale proces van (ver)-nieuwbouw te maken met één aanspreekpunt.
 

De oorsprong van de adviseurs van Triatact ligt in de zorg. Door de jarenlange kennis in de sector zijn wij zeer goed op de hoogte van de (logistieke) zorgprocessen, huisvestingsbehoeften, technieken en laatste trends en ontwikkelingen. Onze kennis van de zorg én huisvesting kunnen wij goed vertalen naar praktijkomgevingen in een onderwijssetting.

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.