top of page
Gezondheidscentrum

Beheer van (zorg)vastgoed

Home Ontwikkelaars beleggers: Services

SAMEN BOUWEN AAN DUURZAAM TOEKOMSTBESTENDIG ZORGVASTGOED

Bent u een projectontwikkelaar of belegger en wilt u investeren in zorgvastgoed? Dan krijgt u met veel verschillende partijen en vraagstukken te maken. Triatact ondersteunt ontwikkelaars en beleggers al jaren bij het aankopen en ontwikkelen van gezondheidscentra om tot een succesvolle ontwikkeling te komen van duurzaam toekomstbestendig zorgvastgoed.

ANALYSE & ADVIES

Het verwerven of ontwikkelen van nieuw zorgvastgoed is een proces dat zorgvuldig moet gebeuren. Naast de financiële aspecten en de voorwaarden is het ook belangrijk om de markt waarin de zorgfunctie acteert goed in kaart te hebben. Wat zijn de ontwikkelingen, kansen en risico's en wat zijn de gevolgen voor het gebouw en de zorgfunctie in de toekomst? Wij brengen dit graag voor u in kaart.

Onze dienstverlening bij de aankoop en ontwikkeling van nieuw zorgvastgoed bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Due Dilligence onderzoeken.

  • Analyse van (potentiële) huurders en toekomstbestendigheid van de zorg verwerkt in een zorgtaxatie.

  • Gesprekspartner met huurders bij ontwikkeling van nieuwe gezondheidscentra.

 

Bij ontwikkelingen van nieuwe gezondheidscentra kunnen wij de juiste huurders voor u vinden en aan de hand van hun wensen en de financiële mogelijkheden het gebouw juist indelen en ontwerpen. Wij helpen u met het proces van schetsontwerp naar definitief ontwerp.

PROPERTY MANAGEMENT

Een tevreden huurder is een toekomstbestendige huurder. Hierbij is een prettige en goed functionerende werkomgeving uitermate belangrijk. Het gebouw moet goed functioneren, mankementen snel verholpen worden en het onderhoud moet op peil zijn.

 

Wij zijn het aanspreekpunt voor huurders en eigenaren voor technische onderhoudszaken. Dit betreft zowel het planmatige als correctieve onderhoud. Ook verzorgen wij het administratief beheer. Hiervoor gebruiken wij ons digitale beheersysteem waaruit wij ook de rapportages halen.

PORTEFEUILLE EN ASSET MANAGEMENT

Uw vastgoedportefeuille is letterlijk en figuurlijk met zorg samengesteld. Om de waarde van het vastgoed te behouden is een actieve sturing nodig. Door onze kennis van zorg én vastgoed zijn wij in staat om samen met u de waarde van uw vastgoedportefeuille op peil te houden en waar mogelijk te verbeteren. Wij adviseren u graag door middel van een gedegen portefeuille analyse en een analyse van de toekomstbestendigheid van de zorgfuncties.

De waarde van uw gebouw wordt bepaald door de exploitatie, de zorgverleners die hun diensten aanbieden. Een goede huurder is van groot belang voor de toekomstige waarde van het gebouw en de portefeuille. Een goede relatie tussen zorg (huurder) en vastgoed (verhuurder) is essentieel. Juist daar zit onze meerwaarde. Door onze achtergrond in de zorg spreken we de taal van de zorg, en kennen we de uitdagingen, risico's en kansen als geen ander. Wij voeren een actief (ver)huurbeleid, met oog voor kwaliteit en samenhang; inhoudelijk sterk.

PORTEFEUILLE BEHEER

Hieronder een kleine greep uit onze beheerportefeuille

GZC 02
GZC 04
GZC 05
GZC 06
GZC 07
GZC 01
GZC 11
GZC 12
GZC 09
GZC14
GZC15
GZC16
bottom of page