Team

De adviseurs van Triatact hebben allen hun eigen achtergrond en kennisgebied. Hierdoor zijn wij in staat om vanuit verschillende expertises een volledig huisvestingsproject uit te voeren: van initiatief, tot (financiële) haalbaarheid, tot programma en ontwerp, tot uitvoering en de uiteindelijke inhuizing. 

Verder werken wij nauw samen met bedrijven en personen die op maat aanvullende kennis bieden aan onze competenties.

Martin Moes

senior adviseur/ directeur

  • Martin Moes LinkedIn

Martin Moes heeft meer dan 40 jaar managementervaring in de gezondheidszorg. Hij vervulde vele jaren functies als Hoofd Facilitair Bedrijf en Directeur Bouw in verschillende ziekenhuizen en zorginstellingen.

 

"Bij huisvestingsprojecten fungeer ik als verbindende factor tussen alle betrokken partijen, zoals de gebruikers, ontwerpende en bouwende partijen en de investeerder/ belegger. Ik zet me hierbij in om voor alle partijen een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken. Breng partijen bij elkaar en inventariseer de behoefte, maar stel ook kritische vragen. Ik ben namelijk ook op zoek naar de achtergrond en motivatie achter de wensen. Zijn de wensen volledig? goed verwoord? betaalbaar? toekomstbestendig?

Mijn kennis- en werkgebieden zijn verder facilitaire- en medische ondersteunende dienstverlening, huisvesting, logistiek en informatiemanagement.

In de loop der jaren heb ik veel complexe projecten tot een goed einde gebracht. Mijn instelling is altijd oplossingsgericht en met oog voor het beschikbare budget."

Connect Martin

Marein Duijn

senior adviseur/ directeur

  • Marein Duijn LinkedIn

Marein Duijn is van oorsprong verpleegkundige en heeft zich - na het vervullen van diverse (management)functies in de zorg- gespecialiseerd op het gebied van huisvesting en zorg.

 

"Binnen Triatact richt ik mij op het snijvlak van zorg en bouw. Door mijn achtergrond in de zorg ben ik goed bekend met de logistieke processen in ziekenhuizen, verpleeghuizen, behandelcentra, en gezondheidscentra, al dan niet met gecombineerde 1e en 2e lijns functies. Deze kennis gebruik ik voor het opstellen van het PvE en het Ontwerp. Tijdens de voorbereiding en uitvoering treed ik vaak op als 'klantmanager', de verbindende factor tussen de zorg/gebruikers en bouwende partijen. Bij projecten en tenders breng ik specifieke kennis in op gebied van logistieke zorgprocessen, Spoedeisende Hulp, dedicated spreekkamers, operatiekamers, behandelkamers en röntgenkamers met de daarbij behorende beeldvormende technieken."

Connect Marein

Robert de Goeij houdt zich binnen Triatact bezig met de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe huisvesting in de gezondheidszorg. 

"Binnen Triatact heb ik mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in de ontwikkeling van nieuwe of hernieuwde huisvesting in de zorg. Dit betreft zowel de begeleiding van de gebruikers bij de uitvoering van nieuwe huisvestingsprojecten als het bedenken of toetsen van nieuwe initiatieven. Dit doe ik door middel van bijvoorbeeld het uitvoeren van een markt- of locatiestudie.

Een project bekijk ik altijd vanuit het perspectief van de organisatie; wat is maximaal haalbaar/betaalbaar, past de huisvestingswens/-behoefte hierin en is de organisatie hiermee goed geëquipeerd voor de toekomst?"

Connect Robert

Robert de Goeij

adviseur

  • Robert de Goeij LinkedIn

Jaap van Dijk houdt zich binnen Triatact bezig met assetmanagement, acquisitie en ontwikkelingen.

"De afgelopen jaren heb ik mij ontwikkelt als een specialist in het zorgvastgoed. Met kennis van financiën en vastgoed laat ik gebouwen zo goed als mogelijk functioneren. Bij een ontwikkeling van nieuwe locaties ben ik betrokken bij de acquisitie alsmede de vorming van de huurcontracten met de verschillende partijen.

Heeft u vragen over uw huisvesting, uw contract of bent u op zoek naar een nieuwe locatie? Ik kom graag bij u langs."

Connect Jaap

Jaap van Dijk

adviseur / assetmanager

  • Jaap van Dijk LinkedIn

Triatact Nijkerk

Watergoorweg 77

3861MA NIJKERK

Tel. 085-0161650

Beheer. 085-0161655

Triatact Kudelstaart

Mijnsherenweg 33

1433AP KUDELSTAART

T. 0297 382 530

KvK: 30137225

Contact ons: 

Volg ons:

  • LinkedIn Social Icon

© 2020 by Triatact, All rights reserved.